domingo, 20 de abril de 2014

Entrenos Team a Salzadella i Pineda de Mar

Aprofitant les vacances d'alguns per Pasqua, hem realitzat un parells d'entrenaments amb una bona representació de l'equip per preparar les properes carreres del calendari.
El dijous 17 d'abril ens vam desplaçar Jordi Ralda, Aleix Llasat, Josep Gasol i Gerard Martínez al circuit de la Salzadella, a Castelló. El circuit tenia un parell de seccions trencades al començament i salts i peraltes pel final, bastant senzill en general. Com diu Gasol, va ser un dia més per agafar ritme que d'entreno estricte, en un circuit que coneixia força bé. Gerard era el primer cop que anava i per problemes mecànics va haver de fer totes les baixades sense cadena, que no va anar malament per intentar mantenir la velocitat al llarg de la baixada. Al final Aleix va fer 15 baixades i Gasol, Jordi i Gerard unes 10-11.
El dia següent Ferran Algueró, Lluis Albuixech, Gasol i Gerard vam matinar per a desplaçar-nos fins a Pineda de Mar, Barcelona, on es farà la següent prova de la DH Challange 2014. El traçat era nou per a tots i vam trobar que era força divertit, revirat, estret, amb molts contraperaltats i seccions de pedaleig. El terreny era similar al de Llinars, però bastant més sec. Com comenta Lluis ens va servir per poder memoritzar bé el circuit ja que és bastant similar al llarg del seu recorregut amb moltes curves cegues. També diu Gasol que aquest dia li va servir d'entrenament en vista a la Copa Catalana, ja que no disputa la Challange, provant circuits amb terrenys diferents per poder adaptar-se a cada condició. Gerard també comenta que aquest dia va seguir la tònica dels entrenos habituals a un circuit nou, analitzant traçades on es pugui i intentant tenir cada corba controlada. Finalment vam fer 7 baixades, tenint molta feina feta de cara als entrenos i la carrera els dies 10 i 11 de Maig.

 Entreno a Salzadella


Entreno a Pineda de Mar

#team5seconds

No hay comentarios:

Publicar un comentario