lunes, 7 de abril de 2014

DH Challange #2 - Cervià de les Garrigues

Just després de l'Urbà de Barcelona l'equip tenia una altra cita a Cervià de les Garrigues (Lleida), la segona de la DH Challange amb 180 inscrits. El circuit destacava per ser molt curt però exigent i intens, amb grans roques que feia que hi haguessin molts tallats i salts. Va fer molta calor i sol tot el cap de setmana, però amb un terreny perfecte ja que havia plogut el dijous abans. En aquesta ocasió ens vam desplaçar una bona representació de l'equip donada la proximitat de la prova, a menys d'un parell d'hores de Tortosa.


Van vindre els èlits Pau i Gerard; els júniors Agustí, Guillem i Carlos; i els cadets Ferran i Aleix. 

Per a Pau era la primera vegada que anava a Cervià i li va agradar força el circuit. Va fer la primera mànega tranquil i amb pocs errors, mentre que a la segona va sortir amb ganes de baixar el temps i pedalant fort, però una caiguda i una sortida de corba li van fer perdre molt temps, sense poder millorar el temps de la primera, d'01:31-715 (19 èlit i 34 scratch).Gerard era el segon cop que hi anava després de dos anys i les sensacions havien canviat bastant, s'hi trobava prou còmode però l'excès de confiança en algunes seccions li van fer patir caigudes i va haver de baixar el ritme per no tenir problemes a la mànega. En canvi al tallat final no aconseguia bona velocitat d'entrada, tenint dificultats al recepcionar. Les dos mànegues van ser molt similars, a un ritme controlat, sent vàlid el temps d'01:41-240 de la segona (39 èlit i 85 scratch), però amb ganes d'haver quedat més amunt a la classificació. Agustí explica que va passar un bon finde, però amb un mal temps d'01:37-969 (15 júnior i 72 scratch) amb caigudes a les dues mànegues al tallat intermig, que se li va encreuar durant tot el cap de setmana. A Carlos tampoc li van anar massa bé les coses ja que també va caure a les dos mànegues i va tenir problemes amb la forquilla, que li perdia oli i li feia molts topes. Finalment va marcar 01:50-672 (21 júnior i 138 scratch).Natzari comenta que va tenir bones sensacions damunt la bici i que cada dia s'hi troba més còmode, però també amb més d'algun problema a les mànegues al tallar intermig. Va acabar amb un temps d'01:45-237 (18 júnior i 110 scratch), com sempre millorable. Guillem també acudia a Cervià per primera vegada, en la seva primera carrera fora de casa. No li va anar malament, en un circuit força divertit i sense massa errors a les mànegues. Així va parar el crono en 01:54-448 (24 júnior i 154 scratch).Ferran arribava a Cervià amb moltes ganes de donar-ho tot després del mal temps que acompanyava l'any passat. Dissabte li van sortir unes baixades d'entrenament a molt bon ritme i bastant satisfet, a més d'aconseguir prendre les traçades que l'any passat no va poder agafar. El diumenge la mateixa estrategia que sempre, una baixada perfecta i sense apretar del tot per marcar un bon temps acavant en 1.35. A la segona manega es va poder permetre entrar més fort per intentar baixar temps acabant sense cap caiguda amb un temps de 1.34.051 que el col·locava al podi de cadet en 3ra posició (45 scratch), molt content del seu resultat.

En canvi per a Aleix ha sigut un mal finde ja que a carrera ha tingut molts problemes al tallat intermig acabant amb un temps d'01:56-030 (15 cadet i 158 scratch).


Així que un cap de setmana variat per a l'equip, a seguir entrenant per a la pròxima! 

Team 5 Seconds a Cervià de les Garrigues; falten Carlos, Natzari i Guillem

Fotos de Ricard Algueró i Pedro González.

#team5seconds

No hay comentarios:

Publicar un comentario