lunes, 28 de abril de 2014

Entreno Team al Barranc de la Petja, Tortosa (27/04/14)

El diumenge 27 d'abril vam realitzar un entreno del club setmanal, ja habitual, on vam assistir Ferran Algueró, Pau Vicient i Gerard Martínez. Esta vegada vam anar a entrenar a una nova baixada molt a prop d'on vivim, al Barranc de la Petja de Tortosa. Ferran deia que la baixada destaca per tenir molt desnivell amb moltes corves contraperaltades, una locura però molt divertida i ràpida. No és el tipus de baixades que li agraden però li pot servir de cara a alguna carrera de l'estil de Vallnord. A l'última baixada es va ressentir d'una lesió que tenia, però esperem que no sigue res.
Pau comenta que ha sigut un bon entreno a una sendera nova, en bona companyia i ganes de tornar. En la seva millor baixada va marcar un temps d'1.30min amb l'Strava, referència de la llargada de la baixada.
Gerard era el segon cop que hi anava, ja que li van ensenyar la sendera la setmana abans i és el que la té més a prop, a menys de deu minuts amb cotxe. És el tipus de circuit que més gaudeix, amb molt desnivell i molt fluida i ràpida. Tot i això no va aconseguir fer cap de les baixades apretant i sense incidents, s'haurà d'afinar més en això.
Cal agraïr a la UEC Tortosa per obrir aquesta sendera, que encara que la faran servir per la propera cursa de muntanya al maig, l'aprofitarem força per entrenar al llarg de l'any.
Esperem que els pròxims entrenos al pont de l'1 de maig assisteixi més representació de l'equip.

Primer entreno de l'equip al Barranc de la Petja

Vídeo de la baixada gravat per Gerard

#team5seconds

No hay comentarios:

Publicar un comentario