lunes, 12 de septiembre de 2011

VALL D`UIXO



(que anem de carrera o a la platjeta?)
Divendres vam marxar els 5 seconds lluis capafons i albuixech, oscar i aitor marin. Vam marxar de tarde i al arribar vam montar les carpes i el padock. Disabte vam mirar el circuit a peu i despues inscripcions (ara si ,team 5seconds a la Vall)
A la primera baixada aitor marin va tindre una caiguda on va trenca lo freno de detras i al no trobar recanvi no va pugue correr diumenge.(post caiguda d``Aitor)
Vam fer unes 4 baixades de mati i 4 de tarde, a destaca la calor il sol que fea que dixava el circuit bastant sec i dur. Al acabar vam llimpia les bicis i vam anar a comprar el sopar. Abans de dormir xarradeta i quatre tonteries jajaj. De la calor que fea vam dormir al ras baix les carpes. Diumenge ens despertem pronte i arrivem els primers als remontes pero nomes ens dixarien fer una manga d'entrenaments. (los lluisos d`antreno)
Primer la clasificatoria i seguidament la final capafons 12 elit en 2:49.828, albuixech 14 sub 23 2:58.359 amb caiguada a la part final del circuit i oscar gimeno 9 cadet 3:04.357

(les maquines descansant)
(uuuuummmm!!!!!!!)
(5seconds team i Vidal sempre junts)


(air Oscar)
(Albuixech d`apurada)


(Capafons d`apurada)
(estic super fuss)
(Ja no,jeje)(les fotos son de esta noia,gracies)

No hay comentarios:

Publicar un comentario